18 Mei 2020

Gezocht! Deelnemers PeaceCraft Europe

Heb je een uitgesproken mening over de thematiek migratie en vluchtelingen?

Ben je 16 -23 jaar en een vat vol ideeën? Kan je niet wachten om ook actie te ondernemen?

Ben jij een teamspeler? Iemand dat graag andere mensen ontmoet? Naar verbinding zoekt? Zowel in de verschillen als in de gemeenschappelijkheden?

Dan is PeaceCraft Europe iets voor jou!

Met een gemengde groep jongeren, een deel gevlucht/gemigreerd naar en een deel geboren en getogen in Vlaanderen, gaan we samen op zoek gaan naar oplossingen voor de spanningen en conflicten die het thema teweegbrengt. We ondernemen ook actie, gebruik makend van ‘social design’ werken we oplossingen ook concreet uit.
Kom mee op uitwisseling naar Bulgarije

We zoeken momenteel zes jongeren die met ons mee willen op uitwisseling naar Bulgarije. We zullen er samen met jongeren uit Turkije, Slovenië en Bulgarije over het thema aan de slag gaan. Op het programma staan de PeaceCraft game en Polarised Theatre.

Wanneer? Laatste week van augustus - Deze datum staat in Coronatijden onder voorbehoud en zal verschoven worden indien nodig.

Hoe deelnemen? We vertellen je er alles over tijdens een online infosessie op maandag 1 juni. Je kan kiezen afhankelijk wat je het best uitkomst, 13u of 18u. Laat ons weten of je deelneemt aan de infosessie en stuur een mail naar thomas.deweer@paxchristi.be.

Je kan in tussentijd alvast alle informatie terugvinden in onderstaande oproepen

Je bent geboren en getogen in Vlaanderen
Je bent naar hier gevlucht/gemigreerd [NL]
You migrated/fled to Belgium [EN]