28 September 2017

Uitnodiging: Première Peacecraft

Na maanden van voorbereidend werk, is het dan eindelijk zover. Het participatieve theaterstuk waar we zo hard aan werkten, gaat in premiere! Bovendien wordt ook de game die we ontwikkelden kort voorgesteld. En dit alles is volledig... gratis!

Marie houdt van streetdance en traint duchtig met haar broer Louis en vriend Dylan. Tawfeek is een Iraakse vluchteling die een jaar geleden alleen in België arriveerde. Door een toevalligheid kruisen hun wegen elkaar. Ze vinden verbondenheid via de smartphone, muziek en dans. Maar ze stuiten ook op vooroordelen en onwetendheid langs beide kanten en besluiten uiteindelijk samen een app te bouwen rond vluchtelingen. Maar hoe ver kan Marie gaan in haar engagement? Tawfeek krijgt immers slecht nieuws …

De gratis premiere van PeaceCraft - Het theaterstuk gaat door op woensdag 15 november bij KunstZ in Borgerhout. Die dag brengen de artiesten het stuk tweemaal: één keer in de namiddag en één keer 's avonds. Je kan kiezen welke voorstelling jij wil bijwonen.

Programma voorstelling 1:
o 16u00: verwelkoming en introductie
o 16u15: voorstelling game
o 16u30: theatervoorstelling
o 17u30 - 19u00: buffet (wereldkeuken) en netwerkmoment

Programma voorstelling 2:
o 17u30 - 19u30: buffet (wereldkeuken) en netwerkmoment
o 19u30: verwelkoming en introductie
o 19u45: voorstelling game
o 20u00: theatervoorstelling
o 21u00: einde voorstelling

Locatie KunstZ: Albrecht Rodenbachstraat 21 - 2140 Borgerhout

Prijs: GRATIS

Klik hier om in te schrijven.